Header Image
Home / UITNODIGEN

UITNODIGEN

U kunt mij uitnodigen voor een lezing, een column of een overweging. Ook het begeleiden van een studie- of bezinningsdag is een mogelijkheid. Tevens heb ik ervaring als dagvoorzitter.

  • Wat is (Dominicaanse)klooster spiritualiteit?
  • Hoe kunnen wij spiritualiteit in ons dagelijks leven vorm en inhoud geven?
  • Is er toekomst voor christelijke spiritualiteit?

Een ander onderwerp is Veerkracht.

  • Het leven is niet perfect!
  • 10 procent van alle Nederlanders zeggen van zichzelf dat zij een lichamelijke beperking hebben.
  • Hoe is het om met een lichamelijke beperking te leven?
  • Hoe maken wij onze samenleving inclusiever?

Ik denk graag met u na over wat ‘Veerkracht’ voor ons kan doen. Ik hou niet van vaste lezingen, voor iedere uitnodiging maak ik een passende tekst.

Wilt u mij uitnodigen? Stuur dan een e-mail naar holkjevanderveer@gmail.com


Anderen over Holkje

“Met Holkje in gesprek gaan laat je steevast achter met een glimlach op je gezicht een een vraag waar je in je ziel op mag en kunt kauwen. Het is ontroerend en indrukwekkend hoe Holkje grote en belangrijke vragen van spiritualiteit en de beweging van de ziel concreet vertaalbaar maakt naar jouw leven, vandaag. Ze inspireert je om, aan de hand van haar kwetsbaar krachtige voorbeelden, je eigen weg met vertrouwen, moed en een vleug humor verder te zetten. Hoe heerlijk dat Holkje er is!”
Tanja van Hummel
Hé, Holkje, top dat je dit weer wilt doen. Het was hartstikke leuk om bij de lezingen van het afgelopen seizoen te zijn. Altijd leuk om te zien hoe mensen op het puntje van hun stoel gaan zitten en los komen als ze een vraag van jou krijgen om over te praten. Dus, zeg maar waar je komend jaar heen gaat. Ik ben weer graag je hoogstpersoonlijke taxi.”
 
Riekje van Osnabrugge:
“Holkje was bij ons te gast voor (veelal seculiere) studenten in Amsterdam. Thema was: de imperfecte student. Na afloop zeiden velen zich erg door haar geïnspireerd te voelen. Haar openhartig en humoristisch spreken over haar kwetsbaarheden, haar luchtig en dringend appel op de aanwezigen om vaker te pummelen en de druk van de omgeving te weerstaan om te ‘moeten’, kwamen goed binnen“.

 Joost Jansen:
“Aanrader: Holkje van der Veer weet als geen ander levensvragen te koppelen aan haar eigen, bijzondere weg door het leven en anderen te laten nadenken over wie ze zijn. Maar steeds als verantwoordelijke mensen in onze uitdagende samenleving”.

Top